Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Ostavka urednika NIN-a
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

24. 02. 2010.

Izvor: RTS

Ostavka urednika NIN-a

Srđan Radulović, podneo ostavku na mesto glavnog i odgvornog urednika nedeljnika "NIN". Vršilac dužnosti do novog izbora biće Veselin Simonović.



Glavni i odgovorni urednik nedeljnika "NIN", Srđan Radulović podneo je ostavku, a vršilac dužnosti do izbora novog biće Veselin Simonović, saopštila je kompanija "Ringijer" koja je vlasnik ovog nedeljnika.

Kao je navadeno u soapštenju, Radulović je ostavku podneo iz ličnih razloga i ostaće u NIN-u.

Funkciju vršioca dužnosti glavnog i odgovornog urednika NIN-a od prvog marta obavljaće Veselin Simonović, glavni i odgovorni urednik dnevnih novina "Blic" i bivši urednik u dnevnom listu "Borba" i nedeljniku "Vreme", saopštio je "Ringijer".

Ova kompanija je prošle godine kupila najstariji srpski nedeljnik na tenderu. Prema navodima saopštenja, prodati tiraž redizajniranog lista za osam meseci od preuzimanja porastao je za 22 odsto, a najveće zasluge za uspehe "imao je urednički kolegijum na čelu sa glavnim urednikom Srđanom Radulovićem".

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi