Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Pregovori sa "Ringijerom" o prodaji NIN-a
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

04. 02. 2009.

Izvor: TANJUG

Pregovori sa "Ringijerom" o prodaji NIN-a

Kompanija „Ringijer” prvorangirana je na tenderu za prodaju 70 odsto izdavačkog preduzeća NIN, sa ponudom od 800.000 evra na ime kupoprodajne cene, i s njom će se započeti pregovori o prodaji, saopšteno je juče iz Agencije za privatizaciju.



Švajcarska kompanija „Ringijer”, u čijem je vlasništvu beogradski dnevni list „Blic”, ponudila je i investicije od 186.607 evra i bezuslovno prihvatila minimalne obaveze iz socijalnog programa.

Drugorangirani ponuđač NID kompanija „Novosti” ponudila je 760.000 evra za kapital preduzeća, bezuslovno prihvatila minimalne obaveze socijalnog programa, ali nije ponudila ni dinar za investicije.

Tenderska komisija je na sednici koja je održana juče odobrila i započinjanje pregovora sa prvorangiranim ponuđačem u cilju zaključenja ugovora o prodaji NIN-a, navodi se u saopštenju Agencije za privatizaciju.

TANJUG

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi