Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Gruhonjić ponovo predsednik NDNV
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

12. 03. 2012.

Izvor: Danas

Gruhonjić ponovo predsednik NDNV

Novi Sad - Na redovnoj izbornoj skupštini Nezavisnog društva novinara Vojvodine, u subotu su izabrani novi organi upravljanja ovog udruženja i usvojen novi statut organizacije.

 Za predsednika udruženja izabran je Dinko Gruhonjić, novinar Agencije Beta, koji je i u prethodnom mandatu obavljao funkciju predsednika NDNV-a.

Novinar i književnik Nedim Sejdinović izabran je za predsednika Izvršnog odbora, u koji su pored njega izabrani i dopisnica Radija Slobodna Evropa Žužana Serenčeš, novinarka Branislava Opranović, bivši glavni i odgovorni urednik „Mađar soa“ Čaba Presburger, kao i urednik i vlasnik „Bečejskog mozaika“ Vladan Filipčev.

G. N.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi