Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Pomoć za Radio Apatin
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

09. 03. 2012.

Izvor: Dnevnik

Pomoć za Radio Apatin

Apatin - Opštinsko veće je na jučerašnjoj sednici prihvatilo predlog „Planeta“ d.o.o. Radio Apatin za ostvarivanje poslovne saradnje u oblasti informisanja građana, na području opštine i sponzorisanje informativnog programa.



U zahtevu „Panete“ d.o.o. je obrazloženo da je Radio Apatin emitovanje počeo 19. januara prošle godine i da je do danas ostvaren dobar nivo afirmacije i slušanosti radio stanice, ali taj uspeh ni približno nije jednak poslovnom i finansijkom rezultatu, a obzirom na tešku i lošu materijalnu i finansijsku situaciju u društvu, pa je ocenjeno da poslovanje radio stanice nije moguće bez pomoći lokalne samouprave.

Prema finansijskom planu 60 odsto potrebnih sredstava Radio Apatin će obezbediti komercijalnim sadržajima a preostalih 40 odsto - 156.000 mesečno, odnosno 1.872.000 na godišnjem nivou, finansiraće se iz opštinskog budžeta.

J. P.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi