Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Marinika Tepić: RTS-u treba što pre ukinuti pretplatu
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

21. 10. 2024.

Izvor: RTS

Marinika Tepić: RTS-u treba što pre ukinuti pretplatu

Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić odgovorila je na saopštenje Radio-televizije Srbije u vezi sa oglašavanjem RTS-a u štampanim medijima i na portalima.

Prema oceni Marinike Tepić, direktor RTS-a Dragan Bujošević potvrdio je u današnjem saopštenju njene ranije tvrdnje o kupovini medijskog prostora u drugim medijima.

"Da, RTS finansira tabloide koji su unakazili javni prostor, krše svakodnevno zakone, šire mržnju i satanizuju svakog kritičara vlasti, ali to radimo parama iz komercijalnih prihoda, a ne parama iz pretplate koju plaćaju građani. Ovo nam je saopštio Dragan Bujošević u sramotnom saopštenju RTS-a, optužujući me da lažem, jer su do sada od predviđenih više od milion evra, odnosno 1.168.134 evra, dali tabloidima Informer, Alo, Srpski telegraf sličnima ‘samo‘ 599.079 evra", kaže Tepić.

Tepićeva tvrdi da na RTS-u nema nijedne političke emisije, iako je Skupština počela da radi pre mesec dana, kao ni skupštinske hronike.

"Pošto ništa od toga nema, plus upumpava novac jezivim tabloidima, RTS-u treba što pre da ukinuti pretplatu. I nikakvim sramnim, pa i pretećim odgovorom me RTS neće uplašiti i zaustaviti u ovoj nameri. Neće zbog toga da me zovu na RTS? Pa to ionako već (ne) rade", zaključuje Marinika Tepić.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi