Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Za sufinansiranje medija iz gradskog budžeta Čačka izdvojeno 20 miliona dinara
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

28. 06. 2024.

Izvor: Beta

Za sufinansiranje medija iz gradskog budžeta Čačka izdvojeno 20 miliona dinara

Gradsko veće u Čačku odlučilo je da se iz gradskog budžeta dodeli 20 miliona dinara za sufinansiranje 37 medijskih projekata, od 57 koliko se prijavilo na konkurs Grada Čačka.

Najviše novca dobile su sve četiri čačanske televizije - TV Galaksija 2,8 miliona dinara, TV Telemark 2,7 miliona dinara, TV Lav plus dva miliona i Moja TV 1,8 miliona dinara.

TV Galaksija dobila je još 650.000 dinara za dve serije emisija u njihovoj produkciji, TV Telemark još 300.000 dinara za informativni portal i medijska kuća "Konzum Lav" iz Užica, u okviru koje radi TV Lav plus, još 100.000 dinara za informativni portal.

Najmanje novca, po 100.000 dinara, opredeljeno je za 11 medijskih projekata portala i radio stanica.

Pored čačanskih medija iz gradskog budžeta finansiraće se i beogadski portali Espreso i Mondo sa po 100.000 dinara, portal Toppress u Lipovcu sa 100.000 dinara, TV PP Media u Prijepolju sa 200.000 dinara i Radio Javor u Ivanjici sa 150.000 dinara.Konačnu odluku o sufinansiranju medija doneće Skupština Čačka na narednom zasedanju.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi