Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Situacija bolja u medijima
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

23. 01. 2024.

Izvor: Fonet

Situacija bolja u medijima

"Kako je situacija u medijima lošija nego pre deset godina kada imamo vas tako hrabre i slobodne", izjavio je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić odgovarajući na konstataciju novinara N1 da je situacija u medijima lošija nego što je bila.

"Nikoga tako slobodnog nismo imali 2011. i 2012. godine, a sada imamo vas tako slobodne i hrabre", rekao je Vučić, na šta je novinar dodao "ali na kablu".

"Mnogi su na kablu, ali moram da vas podsetim dasvi koji imaju nacionalnu frekvenciju imali su je i ranije i Pink i Peconi, Prva i B92, dali su im Dragan Đilas, Vuk Jeremić, Boris Tadić i to je činjenica", rekao je Vučić.

"Šta vas briga za činjenice", rekao je Vučić, "ali sada imamo vas preslobodne nosioce slobodarske misli, a sve to nismo imali, ili ništa od toga 2010, 2011. ili 2012. godine".

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi