Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Nagrađena novinarka „Politike”
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

02. 02. 2013.

Autor: V. M. A. Izvor: Politika

Nagrađena novinarka „Politike”

Novinarka „Politike” Milica Dimitrijević jedna je od dobitnica nagrade na konkursu za najbolji medijski prilog o procesu evropskih integracija tokom 2012. godine.

 „U tekstu ’Novi život Senjskog rudnika’ Milica Dimitrijević je živopisno prikazala pretvaranje nekadašnjeg stožera industrijalizacije u Muzej ugljarstva i radionice, a koji su finansijski podržali vlada i Evropska unija”, navodi se u zajedničkom saopštenju vladine Kancelarije za evropske integracije, Delegacije Evropske unije u Srbiji i Erste banke, inače organizatora ovog konkursa.

Pored  „Politikine” novinarke, nagrade na ovom konkursu osvojile su i Danijela Pantić (Prva srpska televizija) , Irina Samopjan (RTV Vojvodina) , Biljana Kuzmanović (RTV Lav iz Užica) , Ivana Pavlović (Euraktiv) , Danijela Lalović (student Fakulteta političkih nauka) i Biljana Đogić (PG Mreža).

Pobednice konkursa očekuje studijska poseta Briselu tokom koje će imati priliku da se susretnu sa zvaničnicima Evropske komisije i Evropskog parlamenta, kao i sa kolegama novinarima koji izveštavaju iz sedišta EU.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi