Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Reagovanje RTS-a povodom tvrdnji Branislava Klanščeka
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

24. 11. 2023.

Izvor: RTS

Reagovanje RTS-a povodom tvrdnji Branislava Klanščeka

Protokol RTS-a uputio je poziv svim članovima Upravnog odbora da prisustvuju obeležavanju jubileja "Slagalice", navodi se u odgovoru RTS-a na tvrdnje Branislava Klanščeka da nije pozvan da prisustvuje obeležavanju rođendana najgledanijeg kviza.

Kviz "Slagalica" jeste najveći brend RTS-a i to je jedina istina koju je predsednik Upravnog odbora (UO) Branislav Klanšček izneo na svom nalogu na društvenoj mreži Iks (nekadašnji Tviter), navodi se u reagovanju RTS-a.

Branislav Klanšček je na svom nalogu na mreži Iks, uz konstataciju da je kviz "Slagalica" najveći brend RTS-a, napisao i da mu je žao što kao predsednik UO nije po protokolu pozvan na proslavu, kao ni drugi članovi Upravnog odbora.

U odgovoru RTS-a navodi se da je Protokol RTS-a uputio poziv svim članovima UO da prisustvuju obeležavanju jubileja "Slagalice".

Osim elektronske pozivnice Klanščeku su upućeni i usmeni pozivi.

Činjenica da su proslavi prisustvovali pojedini članovi UO demantuje tvrdnje Branislava Klanščeka kome ni ovoga puta, ni slučajno, ne može da se omakne istina, zaključuje se u odgovoru RTS-a.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi