Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Predstavljen stoti broj časopisa "ReFoto"
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

30. 01. 2013.

Izvor: Blic

Predstavljen stoti broj časopisa "ReFoto"

Prema rečima glavnog i odgovornog urednika Milana Živkovića, zamišljen je kao foto-monografija ili almanah fotografije, koncipiran po sistemu jedna strana - jedan fotograf - jedna fotografija.

Stoti broj časopisa za kulturu fotografije „ReFoto“, koji izlazi od 1996. godine, predstavljen je juče. Prema rečima glavnog i odgovornog urednika Milana Živkovića, zamišljen je kao foto-monografija ili almanah fotografije, koncipiran po sistemu jedna strana - jedan fotograf - jedna fotografija.

Na svakoj strani nalazi se naslovna strana, kratak sadržaj određenog broja, odabrana fotografija i haiku citat iz teksta koji je pratio portfolio fotografija autora, čime je pružen svojevrsni presek domaće i svetske fotografske scene, amaterske i profesionalne.

Na stranama jubilarnog broja prikazane su odabrane fotografije autora koji su na neki način obeležili određeni broj. Uredništvo časopisa je najavilo za 8. februar u galeriji „Artget“ zvaničnu proslavu stotog broja.

 

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi