Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Novinarski „krin“ i „trn“
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

25. 01. 2013.

Autor: M. D. Izvor: Politika

Novinarski „krin“ i „trn“

Posle ankete, u kojoj je učestvovalo 59 kraljevačkih novinara iz 16 redakcija, odnosno iz devet „centralnih“ i šest lokalnih medija, priznanje u vidu cveta „krin“, koji simbolizuje otvorenost i komunikativnost, dobio je hirurg Zvonko Veselinović, direktor ovdašnjeg medicinskog centra.

Isto priznanje za dobru saradnju sa predstavnicima medija u protekloj godini, a u konkurenciji preduzeća i ustanova, novinari su dodelili biblioteci „Stefan Prvovenčani“. Nagradu je primila Dragana Tipsarević, direktorka biblioteke.

Dobitnik „krina“ u konkurenciji pojedinaca hirurg Zvonko Veselinović naglasio je da ga „priznanje posebno raduje, jer ne dolazi iz sfere politike a ni od poslovnih saradnika već od novinara koji, kao i mi lekari, znaju šta je odgovornost jer obavljaju izuzetno odgovoran posao“.

Za zatvorenost i izbegavanje saradnje sa novinarima većina novinara je odlučila da trnove grančice kao „priznanje“ dobije Mateja Mijatović, načelnik Raškog upravnog okruga i Osnovno javno tužilaštvo, ali na skupu nije bilo nikoga da primi ove „bodljikave“ bukete.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi