Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Širom Srbije izlepljeni plakati „STRANI AGENTI“
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

15. 01. 2013.

Izvor: SNP NAŠI

Širom Srbije izlepljeni plakati „STRANI AGENTI“

Srpski narodni pokret NAŠI obaveštava javnost da je velika nacionalna kampanja pod nazivom „STRANI AGENTI“ koja uključuje lepljenje plakata širom Srbije na kojima je spisak najistaknutijih antisrpskih plaćeničkih organizacija otpočeta danas lepljenjem plakata u Novom Sadu, Aranđelovcu i više gradova u Srbiji.

 

Na plakatu ispod naslova STRANI AGENTI, piše „Spisak antisrpskih medija i nevladinih organizacija finansiranih od zapadnih obaveštajnih službi„, i na spisku se nalaze sledeći: B92, Blic, Peščanik, Nuns, Danas, Vreme, Republika, Fond za humanitarno pravo, Žene u crnom, Centar za kulturnu dekontaminaciju, JUKOM, Helsinški odbor za ljudska prava, Inicijativa mladih za ljudska prava, Sandžački odbor za zaštitu ljudskih prava, Fondacija egzit, Autonomni ženski centar, Rekonstrukcija ženski fond, Beogradski centar za ljudska prava, Amnesti internešnal, Građanska inicijativa, Kvirija Centar, Gej strejt Alijansa, Dokukino.

Kampanja za cilj ima podizanje svesti u javnosti o alarmantnoj potrebi zabrane i hapšenja NVO faktora sa spiska koji otvoreno i javno vrše krivična dela podrivanja Ustava kroz niz teških krivičnih dela, počevši od ugrožavanja suvereniteta i integriteta RS, govora mržnje i diskriminacije prema građanima Srbije i srpskom narodu u njihovoj matici državi – Srbiji.

SNP NAŠI će nastaviti da vrše pritisak na srpsku vlast sa zahtevom da država Srbija usvoji Zakon o stranim agentima i da se najoštrije obračuna sa zločinačkim NVO faktorima i agenturama koje vrše informaciono-propagandni terorizam u Srbiji, te tako obezbedi najvišu moguću bezbednost građana, suverenitet države i političku stabilnost Republike Srbije.

Informativna služba SNP NAŠI

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi