Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Kolor pres zamrznuo članstvo u Asocijaciji medija
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

15. 11. 2012.

Izvor: Blic, Tanjug

Kolor pres zamrznuo članstvo u Asocijaciji medija

Izdavač Kolor Pres Grupa zamrznuo je članstvo u Asocijaciji medija, jer ne želi da učestvuje u sukobima i obračunima koji nedeljama potresaju medijsku scenu Srbije, a u koje je uvučena i Asocijacija medija, čiji je Kolor pres jedan od osnivača, sopštio je predsednik Kolor pres grupe Robert Čoban.

 

Kolor Pres Grupa kao najveći izdavač magazina na Balkanu sa 77 štampanih izdanja, devet internet portala i kompanijama u svih šest država regiona, ove godine slavi 20 godina postojanja i jedna je od retkih izdavačkih kuća u Srbiji koje ispunjavaju sva četiri preduslova transparentnog poslovanja: transparentnost vlasništva, transparentnost tiraža kroz ABC odit, transparentnost izvora finansiranja i redovno plaćanje svih poreza, doprinosa i plata zaposlenih, nvedeno je u saopštenju.

Zbog svega toga, Kolor Pres Grupa ni na koji način ne želi da učestvuje u sukobima i obračunima na medijskoj sceni Srbije.

Grup člmstvo zamrzva na dva meseca, do isteka članarine za 2012. godinu, nakon čega će Upravni odbor doneti odluku o daljem članstvu ili povlačenju iz ove medijske organizacije.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi