Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Bez pritužbe za TV Avala
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

14. 11. 2012.

Autor: V. M. A. Izvor: Politika

Bez pritužbe za TV Avala

Nadležni u Televiziji Avala nisu iskoristili mogućnost pritužbe na odluku Saveta Republičke radiodifuzne agencije (RRA) kojom je ovoj kući oduzeta dozvola za rad, potvrdili su za „Politiku“ u RRA.

Zakonom predviđeni rok za njeno podnošenje juče je istekao, pa je tim i zvanično pomenuta televizije prestala da postoji.

– Jedino nam je stiglo pismo direktora Dušana Pančića u kome nas obaveštava da će TV Avala prestati sa emitovanjem programa. Sada je na redu oduzimanje dozvole i stanice, što je u nadležnosti Republičke agencije za elektronske komunikacije – pojasnili su nam proceduru u RRA.

Prestankom rada TV Avala bez posla je ostalo 100 radnika kojima se do sada niko od nadležnih nije obratio niti kazao kada će im biti isplaćeno osam zaostalih zarada.

Komentari (1)

ostavi komentar
čet

15.11.

2012.

Dejan R. Popovic, dipl. inz. [neregistrovani] u 07:39

(Ne)zvanicna dozvola za emitovanje "TV Avale"

Ako je "zvanično pomenuta televizije prestala da postoji", zasto onda (ne)zvanicno postoji dozvola za emitovanje programa te organizacije (br. 1/2006-9) u zvanicnom registru RRA?
(http://www.rra.org.rs/pages/view_permit/cirilica/10).

P. S. - Prestankom dozvole i rada "TV Avale" prestalo je i ustavno pravo na rad 100 radnika i pocelo je njihovo neustavno, nepriznato pravo na nerad. Da li se i oni brisu iz registra?

Odgovori

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi