Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Direktor zbog kritike izbacio novinara iz redakcije
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

24. 07. 2012.

Izvor: Danas / Beta

Direktor zbog kritike izbacio novinara iz redakcije

Direktor lokalnog lista „Takovske novine“ u Gornjem Milanovcu Miroslav Mišković juče je novinara Vladana Vujovića (53) izbacio iz redakcije nakon što je novinar kritikovao njegov rad.

Sve se dogodilo posle redakcijskog sastanka na kome je Vujović, suvlasnik lista i član konzorcijuma većinskog vlasnika, kritikovao direktora zbog drastično smanjenih prihoda od marketinga, predlažući njegovo veće angažovanje na tim poslovima.

Kako je Vujović objasnio dopisnicima beogradskih medija, direktor mu je posle sastanka rekao: „Gubi se, neću više ovde da te gledam!“ Vujović je najavio da će sve biti nastavljeno pred sudskim organima.

- Sukob je počeo pre tri godine, kada sam kao glavni urednik novina objavio jedan tekst koji se direktoru nije svideo i zbog toga bio grubo napadnut, posle čega sam podneo ostavku zbog mešanja u uređivačku politiku - kazao je Vujović.

On je rekao je da je na sastancima redakcije tražio da se utvrdi zašto je tiraž lista opao 15 odsto i zbog čega direktor nije pokrenuo postupak zbog krađe oko 5.000 evra od šestomesečne prodaje novina.

Miroslav Mišković nije hteo da komentariše današnji događaj i kratko rekao: „O tome ne želim nijednu reč da kažem.“

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi