Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Petra optužena za gaženje pešaka!
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

12. 07. 2012.

Autor: D. Ć. Izvor: Alo

Petra optužena za gaženje pešaka!

Prvo osnovno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv voditeljke RTS-a Petre Cvijić (34) zbog sumnje da je izazvala saobraćajnu nesreću u kojoj je poginuo pešak Slobodan Bajić (74

 

Predmet je dodeljen sudiji Oliveri Đurić, koja treba da zakaže suđenje. Cvijićeva se sumnjiči da je 9. januara oko 16.40,
krećući se iz Vodovodske prema Trgovačkoj ulici brzinom većom od propisane (preko dozvoljenih 50 kilometara na sat), izazvala saobraćajni udes u kojem je nastradao Bajić.

Iako je policajcima rekla da je vozila propisanom brzinom i da se ispred njenog automobila pojavio čovek kojeg uopšte nije videla, pa je pokušala da zakoči i izbegne ga, u istrazi je navodno tvrdila da Bajić nije ni bio na pešačkom prelazu.

Cvijićeva nije juče želela da komentariše optužnicu.

“Ne dajem izjave za medije”, kratko nam je rekla voditeljka. Cvijićeva se tereti za teško delo protiv bezbednosti saobraćaja za koje zakon predviđa kaznu od dve do 12 godina zatvora.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi