Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Tijanić: sudije se plaše moćne žene
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

20. 02. 2009.

Izvor: Beta

Tijanić: sudije se plaše moćne žene


Generalni direktor RTS-a Aleksandar Tijanić ocenio je juče da je Prvi opštinski sud odbacio njegovu tužbu protiv Biljane Kovačević-Vučo zbog njenog „strahovitog pritisaka” na sud.

„Nema srpskog suda na kojem je moguće dobiti Vučo. Pošto je postalo jasno da okrivljena Vučo gubi proces po tužbi Tijanića, sudija Prvog opštinskog suda izabrala je – ili joj je izabrano – da moju tužbu proglasi neblagovremenom”, naveo je Tijanić u saopštenju.

On je istakao da je tri godine trajao „strahovit pritisak” Biljane Kovačević i njene organizacije Komitet pravnika za ljudska prava na sud, čime je poništena regularnost postupka i sudske odluke.

Prvi opštinski sud u Beogradu prekjuče je odbacio kao neblagovremenu tužbu koju je generalni direktor RTS-a podneo protiv Kovačevićeve kao izdavača knjige „Slučaj službenika Aleksandra Tijanića”.

Beta

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi