Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Vikend medija festival veći nego ikad
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

05. 07. 2012.

Autor: N. N. Izvor: Pregled

Vikend medija festival veći nego ikad

Peti „Vikend medija festival“, najveći regionalni festival komunikacija, održaće se ove godine od 20. do 23. septembra u festivalskom prostoru stare Tvornice duhana u Rovinju.

 

„Veći, provokativniji i uzbudljiviji festival petu godinu zaredom okuplja domaće i regionalne medijske, marketinške i PR profesionalce. ‘Vikend medija festival’ i ove godine dovodi niz vrlo uglednih predavača i panelista iz regije, ali i iz sveta,“ saopšteno je. Tako će o budućnosti vesti i demokratije govoriti Konor Vajt Salivan, direktor „Hafpost labsa“ (HuffPost Labs).

Vajt Salivan je jedan od predvodnika napora da se kroz zajednice blogera promeni klasični pristup vestima, zbog čega je dobio i priznanje američkog predsednika Baraka Obame, pa je prošle godine uvršten u Forbsov izbor 30 najuticajnijih osoba mlađih od 30 godina.

Multimedijalni producent Gabrijel Dens je pet godina vodio projekt NYTimes.com, a danas je interaktivni urednik britanskog „Gardijana“ u Njujorku. Elokventni 30-godišnjak iz Kolorada pun je entuzijazma oko budućnosti digitalnog novinarstva. Svoj entuzijazam će pokušati da prenese i na publiku u Rovinju, na predavanju čiji je naslov „Umetnost i nauka interaktivnih vesti“.

Ove godine „Vikend medija festival“ se predstavlja i novim formatom „hard tok“, u kojoj će ugostiti Aleksandra Tijanića i Gorana Milića. Gost „hard toka“ je i Emil Tedeši, vlasnik Atlantik grupe.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi