Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Svilan prelazi na Pink
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

30. 06. 2012.

Autor: R.J. Izvor: Pres

Svilan prelazi na Pink

Otpušteni direktor TV Nova seli se u Srbiju

 

Nekadašnji direktor programa hrvatske TV Nova Siniša Svilan biće novo pojačanje televizije Pink. Kako Pres saznaje, Svilan, koji je sredinom ovog meseca proteran sa matične televizije zbog primanja mita u vrednosti od 262.000 evra od Vladimira Šelebaja, direktora produkcijske kuće „Kor medija“, trebalo bi da postane regionalni koordinator programa ružičaste televizije. On ovih dana obavlja poslednje pregovore sa Željkom Mitrovićem.

- Još pregovaramo sa gospodinom Svilanom oko pozicije regionalnog koordinatora programa i biće nam zadovoljstvo ukoliko ovaj vrsni poznavalac televizije postane deo „Pink medija grupe“ - rekli su nam na ružičastoj televiziji.

Inače, TV Nova je otpustila Svilana kada je Županijski sud u Zagrebu objavio da je optužnica protiv njega osnovana i da je potrebno istražiti da li je dojučerašnji direktor Nove primao mito kako bi se emisije „1 na 1“, „Istraga“, „U sridu“, „Rekonstrukcija“ i „Interijeri“ prikazivale na programu.

- Smatram da o mom radu najviše govore rezultati. U septembru će se navršiti osam godina otkako sam s HTV-a prešao na Novu TV, koja je tada u udarnom terminu imala gledanost od sedam posto. Danas je prosek prajm tajma Nove 31 posto i po svemu je lider na tržištu - kaže Svilan koji nije želeo da navede čime će se u budućnosti baviti.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi