Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Ekovisan o ekološkoj teoriji i praksi
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

18. 02. 2009.

Izvor: Pregled

Ekovisan o ekološkoj teoriji i praksi

Beograd - Početkom ove godine štampan je prvi broj časopisa EVS (Ecology Visan Science), koji obrađuje ekološku teoriju i praksu.

Izdavač časopisa je Ekovisan institut iz Zemuna, a suizdavač Društvo stručnjaka ekoloških nauka Srbije. Odgovorni urednik časopisa je prof. dr Radomir Simić.

Časopis je pokrenut sa idejom da predstavi ekološku dimenziju Poslovnog sistema „Visan“, ali i da istakne važnost ekološke problematike za održivi ekonomski razvoj Srbije, kao i za čitavo ljudsko okruženje.

U prvom broju je objavljen intervju sa Predragom Ćurčićem, vlasnikom Visana, povodom jubileja 18 godina postojanja ovog Poslovnog sistema, a sadržajem su obuhvaćene i rubrike: ekološka misija, ekologija i agrar, novi proizvodi, prikazi knjiga, ekološki leksikon, ekološke vesti sa interneta i druge.

Časopis je luksuzno opremljen, izlaziće dva puta godišnje i biće dostavljan bibliotekama, komorama, ministarstvima i većim privrednim sistemima.

M.K.


Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi