Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Slavimo 1.500 brojeva Alo!
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

26. 04. 2012.

Izvor: Alo!

Slavimo 1.500 brojeva Alo!

Vaše i naše dnevne novine „Alo!“ danas slave specijalan jubilej - pred vama je, dragi naši čitaoci, 1.500. broj!

Od 15. oktobra 2007. godine, kad je izašao prvi broj, zajedno s vama smo mnogo uradili! Otkrili smo nebrojeno mnogo afera, pisali smo i pisaćemo o velikom broju ljudi čiji je jedini način da skrenu pažnju na svoje probleme upravo javnost.

Među njima su, između ostalih, maloletna braća Antić iz Pirota , koje je socijalna služba htela da odvede od babe i dede jer su živeli u očajnim uslovima. Njima smo izgradili kupatilo i sobu, ne dozvolivši da sistem pobedi ljubav.

Pisali smo i o malom Safetu Radojičiću iz Beograda, dečaku koji je pre vremena morao da odraste i da sa urođenom srčanom manom brine o slepoj majci, staroj baki i mlađoj sestrici. Vi ste zajedno sa nama pomogli Safetu!

Pisali smo, a pisaćemo i dalje, i o drugoj deci kojoj je uskraćeno detinjstvo, samohranim majkama, bolesnim i starim, ljudima sa margine... Jer, posle svake od tih priča pomoć je stizala na prave adrese!

Zajedno smo menjali stvari nabolje! Poslednji veliki uspeh, možda i najdraži ljudima koji prave ove novine, jeste “Marijin zakon” - pravni akt kojim će pedofili konačno biti tretirani kako pravda zahteva, a za koji je inicijativu pokrenuo baš vaš “Alo!”!

Nismo se za ove četiri i po godine libili da argumentovano napadamo političku elitu, tajkune, “kontroverzne biznismene” i druge, koji su umislili da su iznad zakona. Oni na ovim stranicama nisu imali utočište! Neće ga ni imati!

U nagradnim igrama skućili smo veliki broj onih koji su samo u snovima mogli da vide svoj krov nad glavom. O automobilima i drugim nagradama, kojih je bilo na hiljade, da i ne pričamo.

Iskreno verujemo da su sve to razlozi zbog kojih u rukama držite “Alo!” novine. I što vas je sve više.

Zbog toga vam se najiskrenije zahvaljujemo na poverenju. Obećavamo da ćemo biti još bolji i da ćemo nastaviti da se borimo za vas svom snagom. Snagom koju ste prepoznali.

Hvala vam!

Redakcija Alo!

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi