Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Nagrada "Kapetan Miša Anastasijević" Jeleni Drakulić
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

20. 04. 2012.

Izvor: Blic onlajn

Nagrada "Kapetan Miša Anastasijević" Jeleni Drakulić

Generalna direktorka kompanije „Ringier Axel Springer“ Jelena Drakuluić Petrović dobitnica je ovogodišnjeg priznanja „Kapetan Miša Anastasijević“ za doprinos u medijima.

Ove nagrade, koje se već 11 godina dodeljuju najuspešnijima u 23 kategorije, uručene su u prostorijama Matice sprske.

Po oceni žirija manifestacije, koju tradicionalno organizuju „Media invent“ i Fakultet tehničkih nauka, ova priznanja za 2011. godinu zaslužila su i dvojica diplomata, Aleksandar Vasiljevič Konuzin, ambasador Rusije, i Volfram Mas, ambasador Nemačke, i to za unapređenje odnosa, pre svega privrednih, između svojih država i Srbije. Nebojša Ćeran, direktor Basena Kolubara, najbolji je privrednik u Srbiji, dok je status najbolje kompanije zaslužilo preduzeće „Putevi Užice“.

Maja Piščević, predsednica Upravnog odbora Srpske asocijacije menadžera, ponela je titulu najžene Srbije, dok je za najznačajnijeg kulturnog radnika izabran Milovan Vitezović. Za najbolje domete u zdravstvu nagrađen je Klinički centar Vojvodine, a pokrajinski sekretar za rad Miroslav Vasin nagrađen je za doprinos razvoju preduzetništva.

- Izuzetna je čast naći se u ovakvom društvu i primiti ovakvu nagradu - istakao je Vasin.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi