Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Zašto niste pozvali aktera priče
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

03. 02. 2012.

Izvor: Pravda

Zašto niste pozvali aktera priče

Otvoreno pismo direktoru i glavnom i odgovornom uredniku TV „Studio B“

Predsednik Koalicije udruženja izbeglica Miodrag Linta uputio je otvoreno pismo direktoru i glavnom i odgovornom uredniku RTV Studija B Aleksandru Timofejevu povodom emisije „U centru“, emitovane 31. januara 2011.

Jedna od centralnih tema gostiju komesara za izbeglice Republike Srbije Vladimira Cucića i predsednika Asocijacije izbegličkih i drugih udruženja Srba iz Hrvatske Milojka Budimira bio je i sam Linta.

- Komesar Cucić je izneo niz neistina o Koaliciji udruženja izbeglica i meni, kao njenom predsedniku - piše Linta u otvorenom pismu.

Tvrdnje Milojka Budimira nisu me iznenadile jer to čini, na isti ili sličan način, već 16 godina kroz razne režime. Rezultati njegovog rada u rešavanju naših problema su porazni - kaže Linta dodajući da su to sve neistine i obmane.

Direktora „Studija B“ pita zašto voditelj emisije, u skladu sa principima profesionalnog i objektivnog novinarstva, nije pozvao u emisiju njega kao predsednika Koalicije udruženja izbeglica, koja je i bila jedna od tema emisije.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi