Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Saopštenje zaposlenih na TV Avala
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

10. 01. 2012.

Izvor: Štrajkački odbor TV Avala

Saopštenje zaposlenih na TV Avala

Sastanak Štrajkačkog odbora Televizije Avala i Saveta RRA i RATEL-a predstavnici zaposlenih na ovoj televiziji ocenili su kao veoma konstruktivan. Nadležne agencije informisane su o trenutnom stanju na Televiziji Avala i razlozima zbog kojih je 22. decembra 2011. godine započet štrajk.

Obe agencije najavile su da će preduzeti mere iz svojih nadležnosti, a u skladu sa svojim ovlašćenjima jer je korišćenje radio-frekvencije ograničen prirodni resurs, saopšteno je na sastanku.

Insistiraće se da se na Televiziji Avala što pre imenuje generalni menadžer kao i glavni i odgovorni urednik. Sutra, 11. januara biće održan sastanak članova Saveta RRA i RATEL-a sa vlasnicima TV Avala i UO, a raduje nas saznanje da su svi vlasnici, uključujući i predstavnika Fonda Greenberg Investment, potvrdili svoj dolazak.

Na današnjem sastanku svi su se složili oko toga da bi svakako trebalo da dođe do novog susreta Štrajkačkog odbora i vlasnika, odnosno članova UO TV Avala, kako bi se što pre rešila teška situacija na ovoj televiziji koja je jedna od pet emitera sa nacionalnom frekvencijom.

Sastanku sa RRA i RATEL prisustvovali su i Dragana Čabarkapa, predsednica Sindikata novinara Srbije i Nenad Cvjetićanin, pravni savetnik Štrajkačkog odbora.

Štrajkački odbor TV Avala

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi