Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Zaposleni u TV Avala traže pomoć predsednika i premijera
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

09. 01. 2012.

Izvor: Politika

Zaposleni u TV Avala traže pomoć predsednika i premijera

Beograd – Zaposleni u televiziji Avala, koji tri sedmice štrajkuju zbog neisplaćenih plata, obratili su se za pomoć predsedniku i premijeru Srbije, Borisu Tadiću i Mirku Cvetkoviću.

„U nemogućnosti da dobijemo odgovore od nadležnih ministarstava, obraćamo vam se povodom tronedeljnog štrajka u TV Avala i sveukupno dramatične situacije u medijima u Srbiji”, kaže se u otvorenom pismu zaposlenih u televiziji Avala koje je potpisala predsednica Sindikata novinara Srbije Dragana Čabarkapa.

U pismu se ukazuje da su zaposleni u toj televiziji uskraćeni za četiri i po plate, kao i da oni i njihove porodice ne mogu da koriste zdravstvenu zaštitu zbog toga što poslodavac nije uplatio doprinose.

„Vlasnici TV Avala spadaju među najbogatije ljude u Srbiji – Danko Đunić i Željko Mitrović, a menadžer je Bojana Lekić. Njima ne pada napamet da reše problem koji su sami proizveli, uprkos informaciji poslovodstva da je TV Avala vrlo uspešno poslovala u 2011. godini”, navedeno je u pismu zaposlenih predsedniku i premijeru.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi