Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Startovala nova televizija TV 0:12
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

04. 01. 2012.

Izvor: Večernje novosti

Startovala nova televizija TV 0:12

Servis građana

Požarevac - U 2012. godini građani Požarevca i Kostolca dobili su još jednu lokalnu televiziju, treću po redu, pod nazivom TV 0:12.

Nova televizija, postavljena na temeljima nekadašnje TV Klub IN, za sada emituje samo eksperimentalni program preko SBB kablovskog operatera, a sa zvaničnim radom krenuće 9. januara.

Producent nove televizije Zoran Gavrilović kaže da je ona počela da radi nakon devet meseci opremanja i borbe za dobijanje TV signala.

- Pošto je nova televizija "nasledila" nekadašnju TV Klub IN, najpre smo morali da vraćamo njene velike dugove i, u isto vreme, da uređujemo studio i nabavljamo novu i servisiramo staru opremu - kaže Gavrilović.

Već je spremna i nova, mlada televizijska ekipa, koju će predvoditi urednik Nenad Petrović. Program koji planiraju bitno će se razlikovati od programa ostalih televizija u gradu, koje u svojim informativnim emisijama, sem lokalnih, objavljuju i državne i svetske vesti.

- Bavićemo se isključivo lokalnim temama i servisnim informacijama, jer to najviše zanima naše sugrađane. Radićemo i reportaže, na način koji do sada nije viđen na našim lokalnim televizijama. Biće tu i političkih emisija i suočavanja političara, a svoje vreme u programu dobiće i obični ljudi koji imaju šta da kažu - rekao je Petrović.

Antrfile: U centru grada

Informativne emisije nove televizije, građani Požarevca moći će od 9. januara da prate i u centru grada, jer će na kružnom toku, na Trgu oslobođenja, biti postavljeni ogromni LCD ekrani.

T. Marić

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi