Naslovna  |  Aktuelno  |  Medijski konkursi  |  Nova Varoš finansira i Beograđane
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Medijski konkursi

12. 06. 2019.

Izvor: A. Rovčanin

Konkurs za ovogodišnju novčanu pomoć medijskim projektima

Nova Varoš finansira i Beograđane

Predsednik Opštine u Novoj Varoši Radosav Vasiljević je potpisao rešenje o raspodeli 4,8 miliona dinara koji su iz lokalne kase namenjeni ovogodišnjem sufinansiranju medijskih projekata u gradu na padinama Zlatara.

Komisija koju su činili Marija Alar iz Kruševca, Marko Ivanić iz Sremske Kamenice i Marija Obradović iz Beograda je čak 1.400.000 dinara dodelila projektu ovdašnjih "Varoških novina". TV Zlatar može da računa na pola miliona, dok će Radio Zlatar dobiti 300.000.

Tu su i TV Priboj (milion), užička TV Pet (500.000), prijepoljska PP medija (400.000), čačanski "Glas Zapadne Srbije" (350.000), te beogradski dnevni list "Informer" sa 100.000 dinara, koliko će dobiti i informativni portal "Srpskog telegrafa". I Studio B iz Beograda će iz novovaroške kase dobiti 150.000 dinara - za realizaciju projekta pod nazivom "Vodič kroz dijabetes".

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi