Naslovna  |  Aktuelno  |  Medijski konkursi - projektno sufinansiranje  |  Janjić: Rezultati medijskog konkursa u opštini Lebane u narednih deset dana
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Medijski konkursi - projektno sufinansiranje

17. 09. 2015.

Izvor: UNS

Janjić: Rezultati medijskog konkursa u opštini Lebane u narednih deset dana

„U narednih deset dana biće poznati rezultati konkursa za sufinansiranje medijskih projekata iz budžeta opštine Lebane“, rekao je Udruženju novinara Srbije predsednik opštine Lebane Goran Janjić.

„Konkurs za sufinansiranje medijskih projekata je završen, ali zbog situacije sa godišnjim odmorima proces odlučivanja se odužio“, objašnjava naš sagovornik. 

Opština Lebane je u junu ove godine raspisala javni poziv za sufinansiranje medijskih projekata, a za te namene će izdvojiti milion dinara iz budžeta.

Predstavnci lokalne vlasti u Lebanu za UNS još ističu da su se tokom raspisivanja konkursa držali okvira propisanih zakonom. 

„Za sufinansiranje medijskih projekata izdvojili smo milion dinara, što je procentualno u odnosu na naš budžet, u skladu sa zakonom. Raspisan je takođe i konkurs za komisiju koja će odlučivati o projektima, pa su u skladu sa zakonom, članovi komisije iz redova novinara“, kažu oni.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi