Naslovna  |  Aktuelno  |  Medijski konkursi - projektno sufinansiranje  |  Pirot i Irig izdvojili više od dva odsto budžeta za lokalne medije
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Medijski konkursi - projektno sufinansiranje

20. 01. 2015.

Autor: Lj.S, B.A. Izvor: UNS

Pirot i Irig izdvojili više od dva odsto budžeta za lokalne medije

Opštine Pirot i Irig izdvojile su više od 2 odsto iz budžeta za projektno finansiranje lokalnih medija, kao što je predlagalo Udruženje novinara Srbije (UNS).

Irig u te svrhe izdvaja 15 miliona dinara što je 2,5 odsto u njihovom budžetu, dok Pirot za projektno finansiranje daje 22 miliona dinara i još 2 miliona dinara kao direktnu subvenciju, što je ukupno 2,1 odsto budžeta.

Grad Kragujevac je u budžetu predvideo 1.1 odsto za medije i to 40 miliona dinara za projektno finansiranje i 44,5 miliona dinara za subvencije javnim preduzećima.

Sokobanja, Ruma i Obrenovac u potpunosti su prešle na projektno finansiranje medija i za tu namenu izdvojile više od 1 odsto budžeta. Sokobanja će ua projektno finansiranje medija izdvojiti 6,4 miliona, Ruma 22,7 miliona i Obrenovac 15 miliona dinara.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi