Naslovna  |  Aktuelno  |  UNS vesti  |  PenzijaINFO d.o.o. odobrila popust članovima UNS-a
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

UNS vesti

29. 12. 2010.

PenzijaINFO d.o.o. odobrila popust članovima UNS-a


Preduzeće PenzijaINFO d.o.o. odobrilo je članovima UNS-a popust od 20 odsto na svoje usluge - pravne savete, prikupljanje dokaza o radnom stažu u zemlji i inostranstvu, pripremu dokumentacije za penziju...

PenzijaInfo d.o.o. je prvo specijalizovano privatno preduzeće u Srbiji za pomoć u ostvarivanju prava i obaveza iz penzijskog i invalidskog osiguranja.

Osnivači ovog preduzeća su vrhunski stručnjaci sa dugogodišnjim iskustvom u primeni propisa u tim oblastima, u zemlji i inostranstvu.

Poslodavci će moći da dobiju stručnu pomoć u tumačenju propisa, prijave i odjave radnika i pomoć u popunjavanju obrazaca. Penzioneri mogu računati na informacije o pravima i obavezama, o mogućnostima korišćenja oporavka i rehabilitacije, tuđe nege, pomoći u kući, nabavci pomagala, ostvarivanju penzija i primanja iz inostranstva.

Za ostvarivanje popusta članovi UNS-a treba da daju na uvid člansku kartu Udruženja overenu za tekuću ili prethodnu godinu.


Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi