Naslovna  |  Aktuelno  |  UNS vesti  |  Komemoracija povodom smrti Nataše Vučković Lesendrić u ponedeljak u Skupštini grada
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

UNS vesti

19. 03. 2011.

Komemoracija povodom smrti Nataše Vučković Lesendrić u ponedeljak u Skupštini grada

Komemoracija povodom smrti Nataše Vučković Lesendrić, pomoćnice za medije ministra kulture, biće održana 21. marta u 10 časova u Skupštini Grada Beograda (Stari dvor). Sahrana je istog dana u 14 časova na Topčiderskom groblju u Beogradu.



Nataša Vučković Lesendrić preminula je 17. marta u 45. godini, posle teške bolesti.

Rođena je 1966. godine u Kosovskoj Mitrovici. Završila je Filozofski fakultet u Beogradu, odsek Andragogija.

Njenu biografiju krasi i UK ispit nakon studija na Oksfordu u Velikoj Britaniji. Bila je i konsultatnt i trener svetske asocijacije novina u Parizu, angažovana i u Ukrajini za najtiražniji dnevni list „Segodnyia“ u Kijevu, kao i u Avganistanu, Jermeniji, Belorusiji, Mongoliji. Bila je moderator na konferencijama u Kirgistanu, Libiji, Brazilu, Nemačkoj...

Kao PR menadžerka radila je i u “Jugoeksportu” i “Energoinvestu”. Radila je i u marketingu lista Blic, bila direktorka distributivne mreže APM Trans pres, osnovane krajem 1990-ih za potrebe nezavisnih medija, a potom direktorka štamparije Asocijacija privatnih medija ''Print'' iz Beograda. Bila je i asistent demonstrator na Filozofskom fakultetu u Beogradu, na Katedri za pedagogiju i andragogiju.

Nataša Vučković Lesendrić je bila udata i majka jednog deteta.


Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi