Naslovna  |  Aktuelno  |  UNS vesti  |  Popust za novinare na letovima Turkish Airlines-a širom sveta
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

UNS vesti

13. 02. 2012.

Popust za novinare na letovima Turkish Airlines-a širom sveta

Novinari iz Srbije od danas imaju popust na svim letovima kompanije Turkish Airlines.



Popusti na avio karte turske kompanije, čije su cene inače među najpovoljnijim na tržištu, za novinare će iznositi od 3 do 10 procenata, u zavisnosti od destinacije i klase kojom se leti.

Novinari će, pored popusta, moći da ponesu i 10 kilograma dodatnog prtljaga, a u slučaju promene termina leta neće biti naplaćivane nikakve dodatne takse.

Turkish Airlines je najbrže rastuća avio kompanija na evropskom tržištu, a njihovih 177 aviona su najmlađa avio flota u Evropi. Prošle godine Turkish Airlines je osvojio nagradu „Skytrax“ za najbolju aviokompaniju u Evropi, koja se dodeljuje na osnovu ocena putnika.

Turkish Airlines leti na preko 190 destinacija širom sveta, prošle godine je ovom kompanijom letelo više od 31 milion putnika, a za putnike iz Srbije preko Istanbula, najbolje su veze za Severnu Ameriku, Afriku, Bliski i Daleki Istok.

Novinari popust ostvaruju uz potvrdu novinarske organizacije, a za rezervacije potrebno je da se jave sekretarijatu UNS-a u Resavskoj 28/I. Karte se podižu u predstavništvu Turkish Airlines-a u Beogradu, Knez Mihailova 30/V.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi