Naslovna  |  Aktuelno  |  UNS vesti  |  UNS i Dragutin P. Gregorić poklanjaju knjigu „Ukoričena sećanja“
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

UNS vesti

12. 07. 2024.

Izvor: UNS

UNS i Dragutin P. Gregorić poklanjaju knjigu „Ukoričena sećanja“

Udruženje novinara Srbije (UNS) i novinar Dragutin P. Gregorić poklanjaju članovima UNS-a knjigu „Ukoričena sećanja“.

Pozivamo zainteresovane koleginice i kolege da se za poklon knjigu jave UNS-u na imejl adresu unsinfo1@uns.org.rs i napišu kontakt podatke: ime i prezime, grad, adresu, telefon i broj legitimacije UNS-a.

Za prvih 15 koleginica i kolega koji nam se jave, a imaju plaćenu članarinu za tekuću godinu, UNS i Gregorić obezbedili su po primerak knjige.

UNS će dobitnike obavestiti o nagradi. Ukoliko su iz Beograda, knjigu će moći da preuzmu u prostorijama Udruženja (Resavska 28/I). Dobitnicima koji nisu iz Beograda knjiga će biti poslata poštom na kućnu adresu.  

Knjiga „Ukoričena sećanja“ je zbirka sećanja Gregorića koja predstavlja svojevrsno svedočanstvo o istorijatu najstarijeg dnevnog lista na Balkanu.

„Trudio sam se da moja priča bude zanimljiva za čitanje i ilustrovana kao svaka valjana novinarska rubrika, u nadi da ću tako lakše dopreti do srca čitalaca“, piše Gregorić.

U knjigu je uvrstio sećanja na kolege koje su bile značajne i za njegov profesionalni razvoj, pa ne treba da čudi što je njegov kolega Milorad Miško Stojanović naveo da je Gregorić zapravo napisao „autobiografiju o drugima“.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi