Naslovna  |  Aktuelno  |  UNS vesti  |  Ministarstvo informisanja i telekomunikacija objavilo imena članova komisija za medijske konkurse
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

UNS vesti

04. 06. 2024.

Autor: UNS/Ministarstvo informisanja i telekomunikacija Izvor: UNS/Ministarstvo informisanja i telekomunikacija

Ministarstvo informisanja i telekomunikacija objavilo imena članova komisija za medijske konkurse

Ministarstvo informisanja i telekomunikacija objavilo je ko čini ovogodišnje komisije koje odlučuju o raspodeli novca na konkursima za sufinansiranje medijskih projekata. Ove godine raspisano je devet konkursa za sufinansiranje medijskih projekata, a odlukom ministra sačinjen je sastav komisija koji UNS objavljuje.

Komisiju za sufinansiranje projekata stručne edukacije, unapređenja profesionalnih i etičkih standarda i istraživanja u oblasti javnog informisanja čine Mara Skendžić Reljić, imenovana na predlog Udruženja elektronskih medija „ComNet", kao i Valentin Mik, Emilija Ostojić, Miloš Rajković i Jasmina Andrić, koji su samostalno prijavljeni.

 

O raspodeli sredstava na Konkursu za sufinansiranje projekata proizvodnje medijskih sadržaja namenjenih pripadnicima srpskog naroda u zemljama regiona odlučuju Aleksandar Simić, Ljubica Zdravković Džonov i Slađana Ostojić, koji su imenovani na predlog Profesionalnog udruženja novinara, kao i Marko Nedeljković i Dejan Miladinović, koji su samostalno prijavljeni.

 

Komisiju koja odlučuje o raspodeli sredstava na konkursu sufinansiranje projekata proizvodnje medijskih sadržaja namenjenih osobama sa invaliditetom čine Jelka Jovanović, imenovana na predlog Nezavisnog udruženja novinara Srbije, Ljiljana Stojanović, imenovana na predlog Poslovnog udruženja asocijacije lokalnih i nezavisnih medija „Lokal pres", Fahrudin Kladničanin, kao i Ksenija Đurić-Atanasievski i Jovan Bukovala, samostalno prijavljeni.

 

Komisiju za sufinansiranje projekata proizvodnje medijskih sadržaja na jezicima nacionalnih manjina čine Rada Stajić i Mladen Bulut, imenovani na predlog Društva novinara Vojvodine, Predrag Rava, imenovan na predlog Udruženja novinara Srbije, kao Jasmina Mijajlović i Biljana Ratković Njegovan,  koje su samostalno prijavljene.

 

O raspodeli sredstava na Konkursu za sufinansiranje projekata proizvodnje medijskih sadržaja koji se realizuju putem elektronskih medija čiji izdavači imaju sedište na teritoriji AP KiM odlučivaće Slobodan Radičević, imenovan na predlog Udruženja novinara Srbije, Violeta Jovanov Peštanac, imenovana na predlog Udruženja elektronskih medija ComNet", Miodrag Stanković, imenovan na predlog Društva novinara Niša, Vladimir Mališić, imenovan na predlog Poslovnog udruženja asocijacije lokalnih i nezavisnih medija "Lokal pres" i Dušan Miljković, imenovan na predlog Društva novinara Niša.

 

 

Komisiju koja odlučuje o raspodeli sredstava na Konkursu za sufinansiranje projekata proizvodnje medijskih sadržaja za štampane medije i servise novinskih agencija Edib Honić, imenovan na predlog Udruženja novinara Srbije, Zoran Veličković, imenovan na predlog Profesionalnog udruženja novinara Srbije, Danijela Ivanković, imenovana na predlog Društva novinara Niša, Dragana Kožan i Mugdim Šehalić, samostalno prijavljeni.

 

O raspodeli sredstava na Konkursu za sufinansiranje projekata proizvodnje medijskih sadržaja za televizije odlučuju Srđan Conić, imenovan na predlog Društva novinara Niša, Olivera Kovačević, imenovana na predlog Udruženja novinara Srbije. Ferenc Berček, imenovana na predlog Udruženje radio stanica "RAB Srbija", kao i Saša Mirković i Valentina Zlatanović Marković, koji su samostalno prijavljeni.

 

 

Komisije za sufinansiranje projekata proizvodnje medijskih sadržaja za radio čine Petar Kočić, imenovan na predlog Društva novinara Vojvodine, Nikoleta Dojčinović, imenovana na predlog Udruženja novinara Srbije, Miodrag Miljković, imenovan na predlog Društva novinara Niša, kao i Miodrag Popov i Branislav Sančanin, samostalni prijavljen.

 

O raspodeli sredstava na konkursu za sufinansiranje projekata proizvodnje medijskih sadržaja za internet medije odlučuju Vladan Stefanović, imenovan na predlog Udruženje elektronskih medija "ComNet", Nevena Azinović, imenovana na predlog Udruženje radio stanica "RAB Srbija", Nevena Ružić, imenovana na predlog Nezavisnog udruženja novinara Srbije, Branimir Grulović, samostalno prijavljen i Olivera Đorđević, samostalno prijavljena.

 

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi