Naslovna  |  Aktuelno  |  UNS vesti  |  Otvoreni medijski konkursi Bajine Bašte, Babušnice i Aleksandrovca
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

UNS vesti

22. 03. 2023.

Autor: A.N. Izvor: UNS

Otvoreni medijski konkursi Bajine Bašte, Babušnice i Aleksandrovca

Opštine Bajina Bašta, Babušnica i Aleksandrovac raspisale su konkurse za sufinansiranje medijskih projekata. Najviše novca za medijske projekte izdvojila je Opština Bajina Bašta – osam miliona dinara, a najmanje Opština Babušnica – milion i devetsto hiljada dinara.

Najmanji iznos sredstava koji Opštine Bajina Bašta može dodeliti po projektu je 50 hiljada, dok je najveći četiri miliona dinara. Prijave na konkurs se mogu poslati najkasnije do 8. aprila.

Opština Babušnica za projekte može dodeliti takođe 70 hiljada, ali najviše 700 hiljada dinara. Rok za prijavu je 2. april.

Za medijske projekte Opština Aleksandrovac izdvojila je ukupno 3.325.000 dinara. Najmanji iznos sredstava po projektu je 50 hiljada dinara, dok je najveći milion dinara. Prijave se mogu poslati do 4. aprila.

Na konkurse se može prijaviti izdavač medija čiji je medij upisan u Registar medija Agencije za privredne registre, kao i pravno lice, odnosno preduzetnik koji se bavi proizvodnjom medijskih sadržaja. Preduzetnik prilikom prijave mora priložiti dokaz da će sufinansiran medijski sadržaj objaviti medijska kuća koja je upisana u Registar medija.

Tekstovi konkursa objavljeni su u rubrici „Medijski konkursi“, na sajtu Udruženja novinara Srbije (UNS).

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi