Naslovna  |  Aktuelno  |  UNS vesti  |  Konkurse za sufinansiranje medijskih projekata raspisale opštine Lebane, Senta, Merošina i Medveđa
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

UNS vesti

21. 03. 2023.

Autor: A.N. Izvor: UNS

Konkurse za sufinansiranje medijskih projekata raspisale opštine Lebane, Senta, Merošina i Medveđa

Opštine Lebane, Senta, Merošina i Medveđa raspisale su konkurse za sufinansiranje medijskih projekata. Najviše novca za medijske projekte izdvojila je Opština Medveđa – četiri miliona dinara, a najmanje Opština Senta – 550 hiljada dinara.

Najveći iznos sredstava koji Opština Medveđa može dodeliti po projektu je tri miliona i dvesta hiljada, dok je najmanji 80 hiljada dinara. Po projektu, Opština Senta može dodeliti najmanje 55 hiljada, a najviše 550 hiljada dinara.

Za sufinansiranje medijskih projekata Opština Merošina izdvojila je milion dinara. Najmanji iznos sredstava po projektu je 100 hiljada, a najveći 500 hiljada dinara.

Opština Lebane je za medijske projekte izdvojila ukupno tri i po miliona dinara. Za medijski projekat se može dodeliti najmanje 50.000, a najviše milion dinara.

Rok za prijavu na konkurse svih pomenutih opština osim Medveđe je 1. april. Za Opštinu Medveđa prijave se mogu poslati najkasnije do 31. marta.

Na konkurse se može prijaviti izdavač medija čiji je medij upisan u Registar medija Agencije za privredne registre, kao i pravno lice, odnosno preduzetnik koji se bavi proizvodnjom medijskih sadržaja. Preduzetnik prilikom prijave mora priložiti dokaz da će sufinansiran medijski sadržaj objaviti medijska kuća koja je upisana u Registar medija.

Tekstovi konkursa objavljeni su u rubrici „Medijski konkursi“, na sajtu Udruženja novinara Srbije (UNS).

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi