Naslovna  |  Aktuelno  |  UNS vesti  |  Dragoslav Simić o knjizi „Vek slikan mikrofonom“ u Kolarčevoj zadužbini
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

UNS vesti

26. 01. 2023.

Autor: A.N. Izvor: UNS

Dragoslav Simić o knjizi „Vek slikan mikrofonom“ u Kolarčevoj zadužbini

Razgovor o knjizi „Vek slikan mikrofonom“, čiji je autor urednik sajta "Arhiv" i član Udruženja novinara Srbije (UNS) Dragoslav Simić, biće održan u Maloj sali Kolarčeve zadužbine u utorak, 31. januara, sa početkom u 19.30 sati.

O knjizi će govoriti urednik Radio Beograda 2 Radoman Kanjevac, pomoćnik direktora u Istorijskom arhivu Slobodan Mandić, urednik izdanja Aleksandar Gaon, kao i sam autor  Dragoslav Simić.

Dragoslav Simić. koji je bio višegodišnji urednik dokumentarnog programa Radio Beograda 2, mikrofonom je beležio ono o čemu je govorila široka lepeza ličnosti u emisiji Radio Beograda 2, imenovanoj po Sokratovoj krilatici - „Govori da bih te video“. 

Knjigu će oblikovati u scenskoj formi asistent Fakulteta savremenih umetnosti Nikola Ugrinović i studentkinja ovog fakulteta Jana Dekanski.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi