Naslovna  |  Aktuelno  |  UNS vesti  |  Novinarska škola za tri zanata
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

UNS vesti

05. 03. 2012.

Novinarska škola za tri zanata

Udruženje novinara Srbije pokrenulo je Školu video novinarstva, jedinstven program praktične i teorijske obuke za samostalnu produkciju televizijskih i video programa.

Škola je namenjena svima koji žele da se osposobe da u isto vreme rade posao novinara, snimatelja i montažera i usavrše veštine potrebne za samostalnu televizijsku produkciju, proizvodnju video i multimedijalnih sadržaja.

Nastava će biti u malim grupama, sa naglaskom na praktičnu primenu stečenih znanja. Predavači su ugledni medijski stručnjaci, sa bogatim profesionalnim i pedagoškim iskustvom. Program škole video novinarstva obuhvata osnove TV novinarstva, snimanje, montažu, praktične vežbe i izradu završnog autorskog priloga.

Škola traje tri meseca, uz optimalan odnos teorijske i praktične nastave. Predavanja su vikendom u Udruženju novinara Srbije u Beogradu.

Polaznicima je obezbeđena savremena oprema za snimanje i video produkciju.

Po završetku programa polaznici će biti profsionalno osposobljeni za samostalan rad na poslu video novinara (novinara-snimatelja-montažera).

Školarina je 45.000 dinara, uključujući i PDV i plaća se u tri rate.

Za sve dodatne informacije obratite se UNS-u, na telefon 011/32 36 337 ili na mejl: videonovinar@uns.org.rs

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi