Naslovna  |  Aktuelno  |  UNS vesti  |  Novinarska škola UNS-a od marta i na daljinu
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

UNS vesti

14. 02. 2012.

Novinarska škola UNS-a od marta i na daljinu

Nastavu u Novinarskoj školi Udruženja novinara Srbije koja upravo upisuje novu generaciju moći će od marta da prate ne samo polaznici koji budu redovno dolazili u UNS-ove prostorije u Resavskoj 28 gde se časovi održavaju, već i upisani izvan Beograda i iz dijaspore.


Praćenje nastave na daljinu novina je koja će omogućiti zainteresovanim za novinarski kurs da u realnom vremenu preko intereneta prate časove i rade vežbe.

Novinarska škola UNS-a namenjena je početnicima, studentima novinarstva i drugih fakulteta, novinarima iz lokalnih medija, pre svega mladima koji žele da se bave novinarstvom.

Polaznici UNS-ove škole novinarstva su i pojedinci koji smatraju da će im znanja i veštine stečene na kursu pomoći u poslu koji svakodnevno obavljaju ili pri zapošljavanju.

Nastava sa vežbama je vikendom, subotom od 10.00 do 15.30 i nedeljom od 10.00 do 14.00. Kurs traje četiri meseca, od čega je tri meseca nastava sa vežbama u UNS-u, dok mesec dana traje praksa u medijima u Srbiji. Na kraju kursa polaznici polažu ispit i dobijaju diplome UNS-ove Novinarske škole.

Trenutno je u toku upis 29. generacije koja će sa nastavom krenuti u prvoj polovini marta.

U toku godine Novinarska škola UNS-a upisuje dve generacije, jednu u septembru/oktobru i drugu u februaru/martu.

Cena je 39.000 i postoji mogućnost plaćanja u četiri rate. Informacije o UNS-ovoj novinarskoj školi mogu se dobiti na telefon 011 32 36 337 i veb sajtu www.uns.org.rs u odeljku Novinarska škola.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi