Naslovna  |  Aktuelno  |  Region  |  Poziv za pomoć novinarima pogođenim potresom na području Sisačko-moslavačke županije
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Region

18. 01. 2021.

Izvor: HND

Poziv za pomoć novinarima pogođenim potresom na području Sisačko-moslavačke županije

Hrvatsko novinarsko društvo poziva sve da se uključe u akciju prikupljanja sredstava za hitnu pomoć članovima i članicama HND-a koji su pogođeni razornim potresom na području Sisačko-moslavačke županije.

Pomoć se prikuplja putem HND-ovog Fonda solidarnosti te će se isplaćivati ciljano prema specifičnim potrebama članova Društva na tom području.

- Sigurni smo da su se mnogi već uključili u različite dobrotvorne akcije koje se od prvog dana pokreću za potresom pogođeno područje. U HND-ovu ogranku SMŽ-a imamo 23 člana i članicu, a još je nekoliko članova i članica s tog područja izvan ogranka. Pomoć se prikuplja putem HND-ovog Fonda solidarnosti te će se isplaćivati ciljano prema specifičnim potrebama naših članova na tom području. Nakon provedene akcije prikupljanja sredstava i sastavljanja liste potrebnih stvari, Upravni odbor Fonda solidarnosti donijeti će odluku o raspodjeli sredstava, stoji u pozivu Hrvatskog novinarskog društva te se dodaje da budemo solidarni s novinarima i novinarkama kojima je pomoć sada prijeko potrebna.

Tijek i rezultate akcije možete redovito pratiti na veb stranici HND-a  hnd.hr i društvenim mrežama HND-a (Facebook,TwitterInstagram) 

Uplatiti se može na poseban račun HND-a otvoren kod Sberbanke samo za ovu namjenu. U nastavku se nalaze podaci za uplatu:

Broj računa: HR8125030071510000177

Model: 00

Poziv na broj: 1111

Opis plaćanja: Donacija za novinare/ke i redakcije pogođene potresom

Iznos uplaćujete prema svojim mogućnostima.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi