Naslovna  |  Aktuelno  |  Region  |  Plenković kasnio više od sat vremena, novinari napustili konferenciju
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Region

09. 01. 2021.

Izvor: N1 Zagreb

Plenković kasnio više od sat vremena, novinari napustili konferenciju

Premijer Hrvatske Andrej Plenković za danas je imao zakazanu konferenciju za novinare, nakon sastanka koalicije, ali se ona, međutim, nije održala, jer je premijer - kasnio.

Naime, s obzirom na to da se Plenković nije pojavio ni sat vremena nakon zakazanog početka konferencije za novinare, svi mediji napustili su prostoriju.

Nakon ovoga poteza novinara, iz Vlade Hrvatske su se pravdali time da ne znaju da procene koliko koji sastanak može trajati, međutim, to nije prvi put da Plenković tako puno kasni na zakazane konferencije za medije.

U četvrtak je nakon sednice Vlade hrvatski premijer održao konferenciju za medije pri čemu je izvestio o dosadašnjim aktivnostima u vezi sa zemljotresima pogođenim područjem. Ali, predsednik Vlade počeo je raspravu s novinarima nakon što su ga upitali da li je trebalo da se brže reaguje.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi