Naslovna  |  Aktuelno  |  Privatizacija medija od 2014. godine  |  Radio Subotica pred prodajom?
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Privatizacija medija od 2014. godine

06. 09. 2016.

Izvor: subotica.com

Radio Subotica pred prodajom?

U subotičkoj javnosti se već neko vreme može čuti da je preduzeće „VTV CComnet doo“, u okviru koga posluje TV Subotica zainteresovano za kupovinu Radio Subotice.

Tu informaciju danas je potvrdio i Vladan Stefanović, direktor ove subotičke televizije.

- Preduzeće u čijem sklopu je TV Subotica za sada ima još tri televizije u Vojvodini i planira da svoju mrežu proširi na još TV i radio stanica. Sa tog aspekta Radio Subotica nam je interesantna i stupili smo u kontakt sa ljudima koji imaju besplatne akcije – objašnjava Vladan Stefanović.

- Međutim, menadžment radija obavestio je akcionare da su obaveze ove medijske kuće za prvih šest meseci ove godine bile oko pet miliona dinara, a do septembra su one najverovatnije još narasle. To je zaista veliki iznos, prelazi vrednost samog radija i ništa konkretno ne mogu reći dok ne vidimo stvarnu visinu i strukturu tih dugova. Interesovanje postoji, ali moramo da vidimo kakva je zaista situacija.

Podsetimo, vrednost Radio Subotice, procenjena je na 4,85 miliona dinara, odnosno nešto više od 40 hiljada evra, ali zainteresovanih kupaca nije bilo.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi