Naslovna  |  Aktuelno  |  Pogledi  |  Peri:Pastor - 10:1
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Pogledi

03. 11. 2023.

Autor: Dr Marko Lopušina Izvor: UNS

Peri:Pastor - 10:1

Ovo je rezultat medijske utakmice u našim novinama i portalima između problematičnog američkog glumca i predsednika Skupštine Vojvodine i lidera Saveza vojvođanskih Mađara. Prvi je umro, da li od droge ili od alkohola ili od uličarenja, a drugi je preminuo u 67. godini usled teške bolesti.

Srpski mediji u većini, međutim već četvrti dan oplakuju Perija kao junaka bajate tv serije "Prijatelji", u kojoj je mlađi 20 godina, a koja se kod nas besomučno prikazuje. Ištvan Pastor, čuvar Vojvodine i njenih naroda, oplakivan je samo jedan dan i zaboravljen. Slava mu, bio je dobar čovek.

Zašto se ovo dešava?

Zato što su srpski mediji, u većini, postali isprazni, besmisleni, jer beže od domaćih tema i problema u svojim člancima. A bave se golotinjom, moralnom i fizičkom, skandalima poznatih ličnosti ili nepoznatih. Jer gaje meku pornografiju i seksizam, simpatije prema mafijašima. Bave se lešinarenjem pokojnika i žrtava ubistava, kao i izmišljenim pričama o čudesnim ljudima sa glupim sudbinama.

Srpsko novinarstvo je na samrti, a mediji koji lažiraju stvarnost su u usponu.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi