Naslovna  |  Aktuelno  |  Prepiska Kurira i Informera (2016)  |  Nekoliko pitanja za Olju Kovačević
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Prepiska Kurira i Informera (2016)

04. 12. 2015.

Autor: Dragan Dobrašinović Izvor: juznevesti.com

Nekoliko pitanja za Olju Kovačević

Gospođo Kovačević, Nakon skandalozne izjave kojom ste uznemirili sve građane i nadležne institucije kojima je stalo do mira, stabilnosti i nacionalne bezbednosti, pozivam Vas da javno odgovorite na sledeća pitanja:

- Kako ste uopšte došli na ideju da u jednoj uređenoj zemlji, kakva je Srbija danas, glasom čija je boja za najmanje 50,01% njenih građana iritantna, a poruka subverzivna i devijantna, narušite teškom mukom uspostavljenu harmoniju, demokratiju i vladavinu prava?

- Šta Vas je navelo da, umesto dostojanstvenog ćutanja u kojem su sigurnost, zarada i privilegije, izaberete put glasnog razmišljanja, u jednu ruku skandaloznog, a u drugu brutalnog, čime ste zauvek okrenuli leđa objektivnom i nepristrasnom novinarstvu kakvom nas uče bardovi ove profesije, Glavni urednik svih glavnih medijskih ureda, premijer Aleksandar Vučić i Njegova lepša polovina, ministar istine Aleksandar Vulin?

- Ako ste već nameravali da ostvarite uticaj i ostavite utisak na javno mnjenje, zašto niste koristili redovan, legalan i legitiman put, koji bi Vas sigurno odveo na Farmu, ako imate s čim, ili u Parove, ako imate s kim? A onda biste, zahvaljujući svojim kvalitetima i kvantitetima, mogli da se do mile volje nadvikujete, psujete, šamarate, podbočavate, iščuđavate i radite sve što je društveno prihvatljivo a usmereno je ka animiranju i regrutovanju biračkog tela i preuzimanju vlasti, što Vam je, sada svi znamo, cilj.

Toliko, gospođo Kovačević.

Hajte sad Vi. Ali ne u maniru Da Možda Ne, koju će (emisiju), ukoliko je reda i zakona, već od idućeg četvrtka umesto Vas voditi neko ko ima uporište u izbornoj volji građana, već fino, tečno, tiho, onako nečujno, da Vas ceo svet razume.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi