Naslovna  |  Aktuelno  |  Prepiska Kurira i Informera (2016)  |  Piše šta mu gazda kaže: Evo šta drugi misle o Vučićeviću!
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Prepiska Kurira i Informera (2016)

04. 12. 2015.

Izvor: telegramvesti.rs

Piše šta mu gazda kaže: Evo šta drugi misle o Vučićeviću!

Za razliku od Dragana J. Vučićevića čiji su motivi za neosnovano blaćenje političara i medija iz ličnog interesa, sa druge strane nezavisni novinari i analitičari saglasni su u jednoj stvari, da Vučićević radi po sistemu godinama unazad - piši šta ti gazda kaže.

Vukašin Obradović, NUNS

Svačiji sluga

Vučićević predstavlja klasičan primer instrumentalizovanog novinarstva, ako se to može nazvati novinarstvom. Služio je, bez ikakve ideologije, raznim režimima, što mu se veoma isplatilo. To je i sam priznao izjavivši da je bogat čovek.

Dragan Dobrašinović, KNjF

Mediji na meti raznbih interesa

Mora se uvesti red. Ukoliko Vučićević ima saznanja o nekom haosu koji se sprema, to mora prijaviti nadležnim organima. Isto tako, ako neko ima saznanja o Vučićevićevim kriminalnim aktivnostima, mora to prijaviti.

Zoran Stoiljković, FPN

Nejasne namere

Najavama haosa u Srbiji Vučićević dosta eksplicitno udara u oblast politike, što je krajnje netipično za novinarsku profesiju. Njegovi argumenti za navodni haos u državi nisu preterano ubedljivi, pa je nejasno kakve se namere kriju iza toga.

Piše šta mu gazda kaže

Šta su govorili o njemu

Ivan Ivanović, voditelj

21. 1. 2015. Dragan J. Vučićević tokom cele svoje karijere piše za novac ono što se od njega traži.

Andrija Mandić, lider Demokratskog fronta

1. 11. 2015. Jedno je sigurno, nema novca za koji bi srpski patriota, a taj se gospodin u Beogradu i Srbiji predstavlja kao srpski patriota, uradio isto što i on – pristao da služi antisrpskoj vlasti.   

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi