Naslovna  |  Aktuelno  |  Prepiska Kurira i Informera (2016)  |  Od Miška 60.000 € za osnivanje Informera?!
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Prepiska Kurira i Informera (2016)

16. 12. 2014.

Izvor: Kurir

Od Miška 60.000 € za osnivanje Informera?!

Novinar za sve režime Dragan J. Vučićević uzeo robu i džip od Miroslava Miškovića, vlasnika „Delte“, u vrednosti većoj od 60.000 evra, i to po osnivanju In­formera.

 

„Insajder tim“, kompanija koja izdaje Informer, osnovana je 22. marta 2012. godine, mesec dana pre nego  što je Vučićević dobio poklone za odanost Miškoviću.

Ekipa Kurira BEOGRAD Vlasnik „Delte“ Miroslav Mišković častio je televizorom, šporetom i drugim pokućstvom, ali i povišenim vozilom „honda“ svog partnera iz Presa Dragana J. Vučićevića kad je ovaj pokrenuo svoj dnevni list Informer, u narodu poznatiji kao službeni glasnik.

Naime, moralna gromada srpskog novinarstva uzela je ove darove vredne oko 60.000 evra nakon formiranja svog novog lista i nakon što je zajedno s Miškovićem ostavio list Pres u dugovima od 16 miliona evra!

Da je tako potvrđuju i dokumenta iz APR, u kojima se jasno vidi da je „Insajder tim“, kompanija koja izdaje Informer, osnovana 22. marta 2012. godine, mesec dana pre nego što je režimski i tajkunski novinar dobio poklone za odanost i vernost Miškoviću.

Tako je Miroslav Mišković zapravo jedan od osnivača i sponzora i nove kompanije „Insajder tim“ jer je, čašćavajući svog omiljenog novinara, televizorom, šporetom i povišenim vozilom, omogućio Vučićeviću da uštedi novac i uplati osnivački kapital za novu firmu od čak 100 dinara.

Čuvena novinarska gromada Dragan J. Vučićević nije se gadio gazda Miškovih para ni onda kad ga je uveliko pljuvao u službenom glasniku, verovatno jer nije dovoljno platio njegovo nezavisno novinarstvo. Od njega je zatražio novac za prodaju svojih akcija koje je imao u dnevnom listu Pres.

Mišković mu je i to uredno isplatio kaže naš izvor blizak Vučićeviću.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi