Naslovna  |  Aktuelno  |  Dosije "Utisak nedelje" (2014)  |  Advokat Olje Bećković: Autorka "Utiska nedelje" ima ugovor s B92, ne pregovara s Pinkom
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Dosije "Utisak nedelje" (2014)

16. 09. 2014.

Izvor: Beta, Danas

Advokat Olje Bećković: Autorka "Utiska nedelje" ima ugovor s B92, ne pregovara s Pinkom

Beogradski advokat Goran Draganić, pravni zastupnik novinarke Olje Bećković, saopštio je danas da ona ima važeći ugovor s Televizijom B92, kao i da ne pregovara s nekom drugom televizijom u vezi sa emitovanjem emisije "Utisak nedelje".

Draganić je saopštio da se oglašava "povodom mnogobrojnih neistinitih informacija koje su poslednjih dana objavljene u pojedinim medijima".

"Olja Bećković nije vodila, niti vodi bilo kakve razgovore odnosno pregovore sa TV Pink ili nekom drugom televizijom u vezi sa emitovanjem njene emisije. Olja Bećković nikada ni na koji način nije ucenjivala televiziju B92, kao što su objavili pojedini mediji", navodi se u saopštenju.

Dodaje se da "autorka emisije 'Utisak nedelje' ima važeći Ugovor s televizijom B92, i u tom smislu insistira i očekuje da se taj Ugovor u svemu poštuje".

U pojedinim medijima prethodnih dana spekulisalo se da će Olja Bećković napustiti B92 i emisiju "Utisak nedelje" raditi na nekoj drugoj televiziji.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi