Naslovna  |  Aktuelno  |  DNV-UNS  |  Kolege iz DNV-UNS predale šest kutija prikupljenih čepova za akciju „Čepom do osmeha“
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

DNV-UNS

03. 03. 2023.

Autor: UNS Izvor: UNS

Kolege iz DNV-UNS predale šest kutija prikupljenih čepova za akciju „Čepom do osmeha“

Predstavnici Društva novinara Vojvodine, ogranka Udruženja novinara Srbije, Milan Bozokin iz Dnevnika i predsednik Društva Predrag Rava odneli su juče čepove koje je UNS prikupio za više od pola godine.

 

U prikupljanju čepova učestvuju članovi, koleginice i kolege koji donose čepove u UNS, kao i zaposleni i saradnici, a odgovarajuće kutije postavljene su u prostorijama UNS-a u Beogradu, Novom Sadu i Gračanici. UNS već petu godinu odnosi prikupljene čepove organizaciji „Čepom do osmeha“. Novcem dobijenim od reciklaže ova organizacija pomaže deci sa invaliditetom i njihovim porodicama.

UNS takođe prikuplja papir i pet ambalažu za reciklažu. To je akcija koja traja poslednjih 20 godina, a od 2017. godine u Pres centar UNS-a i UNS dolaze članovi udruženja „Živimo zajedno“ koje okuplja mlade sa smetnjama u razvoju i odnose prikupljeni papir i pet ambalažu.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi