Насловна  |  Саопштења  |  Управа и тренер КК "Партизан" да се извине новинару Новости
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Саопштења

25. 05. 2009.

Управа и тренер КК "Партизан" да се извине новинару Новости


Удружење новинара Србије (УНС) осуђује понашање тренера КК "Партизан" Душка Вујошевића који је у суботу увече вређао и псовао дугогодишњег спортског новинара "Вечерњих новости" Владу Прерадовића.

УНС сматра да је непримереним понашањем Вујошевић довео и у физичку опасност новинара Новости, јер га је вређао на терену, неколико минута по завршетку утакмице, када су почели да се окупљају навијачи "Партизана" прослављајући титулу.

УНС истиче да је тренер КК "Партизан" пришао новинару Новости и рекао "то што пишеш су свињарије", а затим почео да псује. Прерадовић се склонио са терена, ради властите безбедности, али је и након тога, приликом нешто каснијег сусрета, Вујошевић наставио да га вређа.

УНС позива Управу и тренера КК "Партизан" Душка Вујошевића да се јавно извине новинару "Вечерњих новости" Влади Прерадовићу због овог инцидента.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси