Насловна  |  Саопштења  |  Сећање на Ћурувију
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Саопштења

09. 04. 2006.

Сећање на Ћурувију

Удружење новинара Србије подсећа колеге и јавност да се у уторак, 11. априла, навршава седам година од убиства Славка Ћурувије, новинара и власника "Дневног телеграфа" и недељника "Европљанин".

УНС протестује што упркос бројним обећањима државних органа, истрага у откривању починилаца, налогодаваца и саучесника у извршењу овог гнусног злочина није дала резултате.

Некажњено убиство Славка Ћурувије, на кућном прагу у Светогорској улици у центру Београда, након што га је, на Ускрс, пратило 27 оперативаца Државне безбедности, јасна је порука да у Србији није до краја разоткривен и правди приведен апарат задужен за ликвидације противника Милошевићевог режима, и да слободе штампе и јавне речи неће бити све док су његове убице на слободи.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси